Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinden hediye almak

Rüyada gelinden hediye almak

Rüyada gelinden hediye almak bazı sırların açığa çıkacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, Tövbe Edeceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinden hediye almak gördüyseniz:

  • İletişim kurmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada geline hediye vermek geçimin kolaylaşacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinden hediye almak kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasını gelin görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, küfürlü söze işaret eder.

Rüyada faytonda gelin görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına alamet eder.

Rüyada düğün ve gelin görmek kazancının epey düşeceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelin alı görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz gelin görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada gelin ayakkabısına isim yazmak evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments