Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin aldığını görmek

Rüyada gelin aldığını görmek

Rüyada gelin aldığını görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, doğru bir karar verileceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada gelin aldığını gördüyseniz:

  • Akşamüstü saatlerinden itibaren belirli olumlu etkiler altındasınız.

Rüyada gelin aldığını görmek tatsız durumlar yaşanacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakınını gelin görmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine yorulur.

Rüyada gelinimi hamile görmek duygularının karşılık göreceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel gelin görmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine işarettir.

Rüyada gelin saçı yapıldığını görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada gelinle damat görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde gelin görmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelin almak yorgun ve hasta hissedeceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments