Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin görmek

Rüyada gelin görmek

Rüyada gelin görmek girdiği işleri kaybedeceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada gelin gördüyseniz:

  • Maddi ya da yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konularda beklenmedik kişilerden gelen teklif ya da önerilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ata binmiş gelin görmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına, büyük borçlar alınacağına yorulur.

Rüyada gelin olmak gelinlik giymek ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde gelin olmak tövbelerin kabul olacağına, ekmeğinin azalmayacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı gelin görmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada gelini öpmek eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada gelin damat görmek tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, insanları kıracağına, üzeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelin ve damat resmi görmek eşiyle bahtiyar olacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada gelinlikli gelin görmek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments