Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin kucaklamak

Rüyada gelin kucaklamak

Rüyada gelin kucaklamak çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine delalet eder.

Rüyada gelin kucaklamak gördüyseniz:

  • Sonradan pişman olacağınız şeyler söylemeden veya yapmadan önce söylenenlere kulak vermelisiniz.

Rüyada gelini kucaklamak gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelin kucaklamak elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadan kucaklamak kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi kucaklamak yaptığı işten çıkarılacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine işarettir.

Rüyada yeğenini kucaklamak Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini kucaklamak zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, huzur ve şifa bulacağına, kendisini ailesine vereceğine işarettir.

Rüyada köpek kucaklamak elde edilecek menfaatlere, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuzu kucaklamak sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments