Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kucaklamak

Rüyada birini kucaklamak

Rüyada birini kucaklamak başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, kazancın ikiye katlanacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada birini kucaklamak gördüyseniz:

  • Yolun sonunda parlak bir son varken geçici sorunlara takılmayın.

Rüyada babayı kucaklamak elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi kucaklamak uzun ve hayırlı bir ömre, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine rivayet eder.

Rüyada ayıyı kucaklamak kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, yol göstereceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada kuranı kucaklamak mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının çocuğunu kucaklamak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada odun kucaklamak başarılarının devamlı olacağına, emeklerinin heba olacağına, rahat bir hayata adım atacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunu kucaklamak birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı alamet eder.

Rüyada köpek kucaklamak iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments