Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyi kucaklamak

Rüyada sevdiğin kişiyi kucaklamak

Rüyada sevdiğin kişiyi kucaklamak husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, sevinç dolu haberler alacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyi kucaklamak gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyi kucaklamak kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, maddi konuda zayıflayacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine delalettir.

Rüyada ölen bir kişiyi kucaklamak yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, düşmanların önlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada ölmüş kişiyi kucaklamak rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğini kucaklamak sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyi sevgilin olarak görmek dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişiden haber almak bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, kucaklaşacağına delalettir.

Rüyada sevdiği bir kişiyi görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşmak yaptığı işlerin küçümseneceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments