Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelini kucaklamak

Rüyada gelini kucaklamak

Rüyada gelini kucaklamak sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada gelini kucaklamak gördüyseniz:

  • Toplum içinde yüksekten atarak gülünç duruma düşebilirsiniz.

Rüyada gelin kucaklamak işlerin yakın zamanda açılacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine işarettir.

Rüyada gelini kucaklamak maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi kucaklamak nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada başkasının çocuğunu kucaklamak artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, yoksulluğa işarettir.

Rüyada babayı kucaklamak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kızı kucaklamak kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisini kucaklamak aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek kucakladığını görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments