Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta olduğunu öleceğini görmek

Rüyada hasta olduğunu öleceğini görmek

Rüyada hasta olduğunu öleceğini görmek küs arkadaşların barışacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, birçok kişiye yardım edeceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta olduğunu öleceğini gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız bir yerde yemek yemekniz, güzel bir toplantıda bulunmanız olasıdır.

Rüyada bir arkadaşının hastalandığını görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına inanılır.

Rüyada yakınını çok hasta görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada başkasını hasta olarak görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına delalettir.

Rüyada anneyi hasta görmek işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, masrafların altında kalacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada hasta bebeğe bakmak kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta eşek görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği birini hasta görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada anneanne hasta görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, kısmetinin açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments