Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ölüyü hasta görmek

Rüyada bir ölüyü hasta görmek

Rüyada bir ölüyü hasta görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, yeni planlar yapacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına işaret eder.

Rüyada bir ölüyü hasta gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harekete geçmenizde fayda var.

Rüyada ölü birinin hasta olduğunu görmek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü diri ve hasta görmek rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birini hasta görmek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü babayı hasta görmek birçok kişiye yardım edeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına delalet eder.

Rüyada ölüleri hasta görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, zor durumda bırakacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine inanılır.

Rüyada ölüyü canlı ve hasta görmek hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, rızıksız kalacağına rivayet eder.

Rüyada ölü kişinin hasta olduğunu görmek kazançların artacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü ve hasta görmek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments