Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli eldiven görmek

Rüyada kirli eldiven görmek

Rüyada kirli eldiven görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına inanılır.

Rüyada kirli eldiven gördüyseniz:

  • Yanlış bir aşk ilişkisine girmeniz, normal zamanlarınızda size sıradan görünebilecek kimseleri bir anda aşırı beğenmeniz olasıdır.

Rüyada kirli eldiven görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine delalet eder.

Rüyada tek eldiven giymek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına tabir olunur.

Rüyada bebek eldiveni almak kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada eldiven dikmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına işarettir.

Rüyada eldiven kaybetmek rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada doktor eldiveni takmak hastalıkların son bulacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada mor eldiven görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına, beklentilerinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada eski eldiven görmek ona yardımcı olacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments