Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz eldiven görmek

Rüyada beyaz eldiven görmek

Rüyada beyaz eldiven görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada beyaz eldiven gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarına yatkın olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada beyaz eldiven takmak yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz eldiven giymek hayattan her istediğini alacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz eldiven görmek sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, edilen duaların kabul edileceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işarettir.

Rüyada bir çift eldiven görmek mal ve para kazanılacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, onlara doyasıya sarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eldiven görmek sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına tabir olunur.

Rüyada eline eldiven takmak yaralarına da merhem olacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada elinde eldiven görmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, kişinin kazancının artacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına yorulur.

Rüyada eski eldiven görmek içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments