Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinin çiçeğini görmek

Rüyada gelinin çiçeğini görmek

Rüyada gelinin çiçeğini görmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine delalet eder.

Rüyada gelinin çiçeğini gördüyseniz:

  • Somut veya soyut anlamda seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada gelin el çiçeği görmek hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına işaret eder.

Rüyada gelin çiçeği almak insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine işarettir.

Rüyada gelin çiçeği görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine işaret eder.

Rüyada gelin çiçeğini kapmak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı gelin çiçeği görmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde gelin çiçeği görmek durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına işaret eder.

Rüyada gelin çiçeği kapmak rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada gelinin çiçeğini almak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments