Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinden çiçek almak

Rüyada gelinden çiçek almak

Rüyada gelinden çiçek almak içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, rızkının çoğalacağına, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, insanlarla iç içe olacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına rivayet eder.

Rüyada gelinden çiçek almak gördüyseniz:

  • Duygusal şantajlara boyun eğmemelisiniz.

Rüyada beyaz gelin çiçeği görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine delalettir.

Rüyada gelin çiçeği atmak ağız tadını ve keyfini yitireceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına yorulur.

Rüyada gelin çiçeği kapmak insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelin el çiçeği görmek iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, işinde terfi alacağına işaret eder.

Rüyada gelinin çiçeğini tutmak sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gelin çiçeği görmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıya düşüreceğine, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına işaret eder.

Rüyada gelinin çiçeğini görmek uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, aradaki buzların eritileceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde gelin çiçeği görmek geri planda kalacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments