Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin bohçası görmek

Rüyada gelin bohçası görmek

Rüyada gelin bohçası görmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, kişinin daha çok kazanacağına, adının ülke dışında yayılacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada gelin bohçası gördüyseniz:

  • Acımasız yargılardan veya bazı kişilerin tekliflerini göz ardı etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada gelin bohçası görmek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde bohça görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz bohça görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada bohça açmak çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına delalettir.

Rüyada nişan bohçası almak onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişan bohçası hazırlamak parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada birine bohça vermek mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ölüden bohça almak üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments