Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan bohçası almak

Rüyada nişan bohçası almak

Rüyada nişan bohçası almak çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada nişan bohçası almak gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda diyaloglar artıyor.

Rüyada nişan bohçası almak saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, yepyeni biri haline geleceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına yorulur.

Rüyada nişan bohçası görmek canının kıymetini bileceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişan bohçası hazırlamak ne yöne gideceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine inanılır.

Rüyada kırmızı bohça görmek dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine delalettir.

Rüyada dantel bohça görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına işaret eder.

Rüyada beyaz bohça görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz bohça almak karlı işlere gireceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine delalet eder.

Rüyada bohça açmak bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments