Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden bohça almak

Rüyada ölüden bohça almak

Rüyada ölüden bohça almak hatalı yollara sapılacağına, rüya sahibinin uyarı alabileceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, asil kimselerden çıkacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, hırsızlık yapacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, takdir edilen kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüden bohça almak gördüyseniz:

  • Sanat aktiviteleri size daha çekici gelebilir.

Rüyada ölüden bohça almak bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada damat bohçası görmek kötü haberler alacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, muradınıza ereceğinize yorulmaktadır.

Rüyada nişan bohçası görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına delalet eder.

Rüyada damat bohçası hazırlamak hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada bohça verildiğini görmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bohçacı kadın görmek umutsuzluğa düşeceğine, şansının bahtının açılacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz bohça görmek kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına yorulur.

Rüyada çeyiz bohçası hazırlamak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments