Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde bohça görmek

Rüyada elinde bohça görmek

Rüyada elinde bohça görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, mal mülk edineceğine işaret eder.

Rüyada elinde bohça gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı korumak için belli değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada elinde bohça görmek yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada bohçacı kadın görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine delalet eder.

Rüyada ölüden bohça almak işlerinde kara geçeceğine, içinin de rahat edeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada bohça taşımak kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, zenginlik kazanacağına delalettir.

Rüyada bohça görmek hedeflerine yaklaşacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, bir yandan cenaze olacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişan bohçası hazırlamak hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine inanılır.

Rüyada damat bohçası görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, hasta ve üzgün olacağına, makamının yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada çeyiz bohçası görmek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments