Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz bohça görmek

Rüyada beyaz bohça görmek

Rüyada beyaz bohça görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, malını ve canını riske edeceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada beyaz bohça gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişileren soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Rüyada beyaz bohça görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, geçim derdinin olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz bohça almak hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine yorulur.

Rüyada bohça bağlamak huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına alamet eder.

Rüyada gelin bohçası görmek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına yorulur.

Rüyada bohça açmak düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ticaretin açılacağına rivayet eder.

Rüyada birine bohça vermek dönmeyen şansın artık döneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına işarettir.

Rüyada bohçacı kadın görmek sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada düğün bohçası görmek hastalıklara şifa bulunacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, türlü musibetlere uğrayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments