Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece gezdiğini görmek

Rüyada gece gezdiğini görmek

Rüyada gece gezdiğini görmek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, yakında başlayacak aşk macerasına, her geçen gün başarıların artacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, güvenini sarsacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Rüyada gece gezdiğini gördüyseniz:

  • Hemen paniğe kapılmayın.

Rüyada gece sokakta gezmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada gece gezdiğini görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada gece ormanda gezmek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına delalet eder.

Rüyada gece dışarıda gezmek neşesine kavuşacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gece mezarlıkta gezmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada gece gezmek tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gece havuza girmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, güven kaybı yaşanacağına, gelişmelerin olacağına işarettir.

Rüyada gece elbisesi almak mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, işlerin sürekli artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments