Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gecelik giymek

Rüyada mavi gecelik giymek

Rüyada mavi gecelik giymek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, makamını kaybedeceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi gecelik giymek gördüyseniz:

  • Bazı zorluklarla uğraşmak durumunda kalabilir, konsantre sağlamakta güçlük çekebilirsiniz, ilişkinizde beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.

Rüyada mavi gece elbisesi giymek aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada mavi gecelik giymek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine rivayet eder.

Rüyada gece mavisi elbise görmek gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada mavi gecelik görmek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gece mavisi görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada mavi gece lambası görmek yapılan hataların telafi edileceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada beyaz gece elbisesi giymek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah gece elbisesi giymek yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments