Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uyuyup uyandığını görmek

Rüyada uyuyup uyandığını görmek

Rüyada uyuyup uyandığını görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada uyuyup uyandığını gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim çalışmalarından tatmin elde edebilirsiniz.

Rüyada sabah namazına uyanmak onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, iç huzurunun yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada ezana uyanmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyi uyandırmak hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada sıçrayarak uyanmak bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tekrar tekrar uyanmak canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, mesleğine dört elle sarılacağına, gelirinin daimi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uyanmak istemek kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini uyandırmaya çalışmak diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yasin okuyarak uyanmak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments