Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmek ve uyanmak

Rüyada düşmek ve uyanmak

Rüyada düşmek ve uyanmak özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada düşmek ve uyanmak gördüyseniz:

  • Dinlemeye, paylaşmaya veya tavsiyeler almaya istekli olmanız durumunda bilgilendirici konuşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada düşmek ve uyanmak ilişkilerin noktalanacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada uyandığını sanıp uyanamamak kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine inanılır.

Rüyada rüyadan uyandığını görmek aralarında bir konuşma geçeceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine delalettir.

Rüyada kusarak uyanmak mutluluk ve başarı getireceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayetel kürsi okuyarak uyanmak ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada birini öperek uyandırmak maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada tam ölecekken uyanmak gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine delalettir.

Rüyada başka yerde uyanmak huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments