Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uyanmak istemek

Rüyada uyanmak istemek

Rüyada uyanmak istemek şansın çalışmaya başlayacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine inanılır.

Rüyada uyanmak istemek gördüyseniz:

  • İşinizi kaybetme korkusu sizi korkutuyor.

Rüyada uyanmak istemek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölürken uyanmak hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada ölüp uyanmak rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada uykudan uyandırmak işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına alamet eder.

Rüyada ölünce uyanmak her istediğini elde edeceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından uyandırılmak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine inanılır.

Rüyada biri tarafından uyandırılmak eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ezan duyarak uyanmak saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments