Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile sanmak

Rüyada hamile sanmak

Rüyada hamile sanmak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, çok zor bir duruma düşeceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, ticarette şansının yaver gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile sanmak gördüyseniz:

  • Kafanız karışabilir veya karmakarışık hale gelen işler, durumlar ya da ilişkiler yüzünden problem yaşayabilirsiniz.

Rüyada hamile olduğunu sanmak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada hamile sanmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına tabir olunur.

Rüyada kendini hamile sanmak zor durumda bırakacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına işarettir.

Rüyada deprem olduğunu sanmak iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada öldürdüğünü sanmak iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına delalet eder.

Rüyada içki içtiğini sanmak sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, ileriye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deprem olacağını sanmak dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini öldürdüğünü sanmak herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, borçlanılacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments