Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini futbolcu görmek

Rüyada kendini futbolcu görmek

Rüyada kendini futbolcu görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, parasının ve makamının artacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada kendini futbolcu gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız, olayları akışına bırakmalısınız.

Rüyada futbol hakemi görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü bir futbolcu olmak girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada futbol oynayamamak zengin bir hayata sahip olunacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada futbol topu oynamak maddi gücünü kaybedeceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada futbol takımında oynamak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada okulda futbol oynamak zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine delalettir.

Rüyada karda futbol oynamak çalışmaları kötüleyeceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına alamet etmektedir.

Rüyada futbol seyretmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, endişeli durumların son bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments