Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada imam kıyafeti giymek

Rüyada imam kıyafeti giymek

Rüyada imam kıyafeti giymek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, gün yüzü görmeyeceğine, ev içinde mutluluğun artacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada imam kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Başkalarının müdahale etmesini istemiyorsanız planlarınızı kendinize saklamalısınız.

Rüyada imam kıyafeti giymek iyi halinin kalmayacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada imam cübbesi giymek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, problemleri teker teker çözeceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına yorulur.

Rüyada imam elbisesi giymek rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına alamet eder.

Rüyada zabıta kıyafeti giymek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, önün açılacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine alamet eder.

Rüyada ipek kıyafet giymek neşesini kaçıracağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine rivayet eder.

Rüyada kapalı kıyafet giymek küslükleri bitireceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine rivayet eder.

Rüyada dansöz kıyafeti giymek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, geçimin kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada aynı kıyafeti giymek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments