Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi fotoğrafını çekmek

Rüyada kendi fotoğrafını çekmek

Rüyada kendi fotoğrafını çekmek sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, para yatıracağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi fotoğrafını çekmek gördüyseniz:

  • İnandığınız şeyler için çaba sarf etmeniz ortaya farklı işler çıkmasını sağlayabilir.

Rüyada başkasının fotoğrafını çekmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına delalettir.

Rüyada fotoğrafını çekmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada habersiz fotoğraf çekmek psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına yorulur.

Rüyada fotoğrafı çekmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük savaşların yaşanacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonla fotoğraf çekmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi fotoğrafını çekmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine işarettir.

Rüyada deniz kenarında fotoğraf çekmek çok güzel günler geçireceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine yorulur.

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çekmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, aşık olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments