Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğraf toplamak

Rüyada fotoğraf toplamak

Rüyada fotoğraf toplamak yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine yorulur.

Rüyada fotoğraf toplamak gördüyseniz:

  • Arkanızdan bazı kişiler düşmanca tutumlara girebilirler.

Rüyada fotoğraf toplamak üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada nişan fotoğrafı görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın birinin fotoğrafını görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına yorulur.

Rüyada ölen birinin fotoğrafını çekmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik fotoğrafını görmek dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, iç sıkıntısına delalet eder.

Rüyada fotoğraf makinesi hediye aldığını görmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada fotoğraf filmi görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada fotoğraf aldığını görmek rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments