Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan fotoğrafı görmek

Rüyada nişan fotoğrafı görmek

Rüyada nişan fotoğrafı görmek yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına işaret eder.

Rüyada nişan fotoğrafı gördüyseniz:

  • Olumlu olayları sevdiğiniz kişilerle paylaşabilirsiniz.

Rüyada nişan fotoğrafı görmek eşler arasında bir soğukluk olacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişan fotoğraf görmek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine yorulur.

Rüyada fotoğraflara baktığını görmek büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik fotoğrafını görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine işarettir.

Rüyada birisiyle fotoğraf çektirmek ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada tanıdığının fotoğrafını görmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi fotoğrafını elinde görmek elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada fotoğraf çekmeye çalışmak zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, iki tarafın da çok sevineceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments