Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğraf negatifi görmek

Rüyada fotoğraf negatifi görmek

Rüyada fotoğraf negatifi görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, ödeme güçlü çekeceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, gayrimenkul işine girileceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada fotoğraf negatifi gördüyseniz:

  • Plan veya düşüncelerinizi paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada fotoğraf negatifi görmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada gebelik testi negatif görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vesikalık fotoğrafını görmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğünde fotoğraf çektirmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada birinin fotoğraf çekildiğini görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliden fotoğraf almak kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, çok yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada başbakanla fotoğraf çektirmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada birini fotoğrafta görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments