Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vesikalık fotoğrafını görmek

Rüyada vesikalık fotoğrafını görmek

Rüyada vesikalık fotoğrafını görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, yarar sağlamayacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada vesikalık fotoğrafını gördüyseniz:

  • Uzlaşmakta zorlanabiliriz, rahatsız edici durumlar veya ufak tefek sakarlıklar ya da rahatsızlıklar ön plana çıkabilir.

Rüyada kendi vesikalık fotoğrafını görmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına işarettir.

Rüyada vesikalık fotoğrafını görmek müşterilerinin çoğalacağına, kazancının eksileceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada vesikalık fotoğraf görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, parasız kalmaya inanılır.

Rüyada vesikalık fotoğraf çektirmek hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada kendi vesikalık resmini görmek kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, uzak bir yola gidileceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada vesikalık görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada fotoğraf makinesi çaldırmak akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına tabir olunur.

Rüyada elinde fotoğraf görmek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments