Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının fotoğrafını görmek

Rüyada kocasının fotoğrafını görmek

Rüyada kocasının fotoğrafını görmek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, insanları kıracağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, hasadının tarlasında kalacağına, planların aksayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının fotoğrafını gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser davranmamaya dikkat edin.

Rüyada kocasının fotoğrafını görmek güzel bir iş fırsatına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına işarettir.

Rüyada fotoğrafını başkasının elinde görmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, elinin bollaşacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin fotoğraf görmek sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına yorulur.

Rüyada camide fotoğraf çekmek daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalettir.

Rüyada bebekle fotoğraf çektirmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada fotoğraf dükkanı görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyle fotoğraf çektirmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına inanılır.

Rüyada fotoğraf asmak yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments