Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada forma giymek

Rüyada forma giymek

Rüyada forma giymek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına yorulur.

Rüyada forma giymek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle ilişkilerinizde ise problemler yaşanabilir.

Rüyada futbolcu forması giymek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine yorulur.

Rüyada mavi forma giymek yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, sermayesini riske etmeyeceğine delalettir.

Rüyada iş forması giymek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, dertlerin ve sorunların artacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada polis forması giymek çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına işarettir.

Rüyada fenerbahçe forması giymek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada asker forması giymek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, çok günah işleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada forma giymek büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine işaret eder.

Rüyada milli forma giymek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments