Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker forması giymek

Rüyada asker forması giymek

Rüyada asker forması giymek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker forması giymek gördüyseniz:

  • Sizinle ortak ilgi alanlarına sahip kişilerle bağlantı kurmanız yeni fırsatlar doğurabilir.

Rüyada asker forması giymek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına delalettir.

Rüyada yeşil formalı asker görmek insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına işaret eder.

Rüyada formalı asker görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada polis forması giymek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, rahat erileceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına delalet eder.

Rüyada futbolcu forması giymek kendini toparlayamayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada takım forması giymek tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına inanılır.

Rüyada iş forması giymek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hemşire forması giymek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments