Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş forması giymek

Rüyada iş forması giymek

Rüyada iş forması giymek onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, imkânlarının çoğalacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, özel muamele göreceğine, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iş forması giymek gördüyseniz:

  • Ani bir teklif ilginizi çekebilir.

Rüyada iş forması giymek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, mutlulukların yarım kalacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada futbol forması giymek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, gelişim içine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada fenerbahçe forması giymek çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, sayılacağına ve sevileceğine delalet eder.

Rüyada polis forması giymek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz hemşire forması giymek daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada doktor forması giymek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada galatasaray forması giymek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına inanılır.

Rüyada mavi forma giymek çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments