Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada futbolcu forması giymek

Rüyada futbolcu forması giymek

Rüyada futbolcu forması giymek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, her açıdan farklılıklar olacağına yorulur.

Rüyada futbolcu forması giymek gördüyseniz:

  • İşleri halletme biçiminizde değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada futbolcu forması giymek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada futbol forması giymek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, imkânsızı başaracağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada futbolcudan forma almak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz forma giymek parasının azalacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada okul formasi giymek kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına alamet eder.

Rüyada askeri forma giymek malında zulüm meydana gelmesine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Rüyada doktor forması giymek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı forma giymek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments