Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada flüt görmek

Rüyada flüt görmek

Rüyada flüt görmek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada flüt gördüyseniz:

  • Ya da sevdiğiniz bir kişi ilişkilerinizi ilgilendiren konularda yaptığı açıklamalarla sizi şaşırtabilir.

Rüyada flüt görmek maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz flüt görmek işlerinde başarı elde edeceğine, sürekli yerinde sayacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına işaret eder.

Rüyada yan flüt görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yan flüt çaldığını görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, karşılığını bulacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada flüt çalmak dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına alamet eder.

Rüyada flüt sesi duymak hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına yorulur.

Rüyada flüt çalan birini görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada flüt almak gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments