Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada flüt çalmak

Rüyada flüt çalmak

Rüyada flüt çalmak tüm dileklerin tutacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, hem verimi yükselteceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada flüt çalmak gördüyseniz:

  • Biraz umursamaz olmanız durumundaysa ne istediğinizi daha net olarak anlayabilirsiniz.

Rüyada yan flüt çaldığını görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada flüt çaldığını görmek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, nimet ve berekete ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada flüt çalmak kısmetin bollaşacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık flüt görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı flüt görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yan flüt görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz flüt görmek stres atılacak aktiviteler yapılacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına işaret eder.

Rüyada flüt almak yapacağı planların altüst olacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments