Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yan flüt görmek

Rüyada yan flüt görmek

Rüyada yan flüt görmek yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, toparlanacağına, kazancın yetmez olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yan flüt gördüyseniz:

  • Konuşmalar sevdiğiniz kişilerle sorun yaşamanıza neden olabilir.

Rüyada yan flüt görmek yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Rüyada yan flüt çaldığını görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada flüt görmek moralinin her zaman yerinde olacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada flüt çalmak üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine işaret eder.

Rüyada flüt sesi duymak günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık flüt görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine alamet eder.

Rüyada beyaz flüt görmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada flüt çaldığını görmek aşama kaydedeceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments