Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yan flüt çaldığını görmek

Rüyada yan flüt çaldığını görmek

Rüyada yan flüt çaldığını görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, çok daha iyi günler göreceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yan flüt çaldığını gördüyseniz:

  • Gençlerle veya arkadaşlarınızla biraraya gelmeniz yaşam tarzınızda veya maddi gelir elde etme yollarınızda değişiklik yapmanıza neden olabilir.

Rüyada yan flüt çaldığını görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına işaret eder.

Rüyada yan flüt görmek hayat standartlarının yüksek olacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada flüt çalmak büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, yakın akrabadan gelecek habere, büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada flüt çaldığını görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, zorlukların biteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada flüt çalan birini görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine alamet eder.

Rüyada flüt sesi duymak hayır duaları alınacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık flüt görmek çok büyük zenginliğe sahip olacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya rivayet eder.

Rüyada kırmızı flüt görmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments