Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada flüt almak

Rüyada flüt almak

Rüyada flüt almak hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada flüt almak gördüyseniz:

  • Doğru sorular sormanız durumunda doğru cevaplara ulaşabilirsiniz.

Rüyada beyaz flüt görmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada flüt almak iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına rivayet eder.

Rüyada yan flüt çaldığını görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, üzüntü yaşamaya delalettir.

Rüyada yan flüt görmek para ve zaman ayıracağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı flüt görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada flüt çalan birini görmek kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada flüt görmek sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada flüt çaldığını görmek hayırlı başlangıçlar yapacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, maddi kriz yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments