Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fırtınadan kaçmak

Rüyada fırtınadan kaçmak

Rüyada fırtınadan kaçmak çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, sıkıntı çekeceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, karlı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada fırtınadan kaçmak gördüyseniz:

  • Yeni boyutlara doğru gidiyorsunuz.

Rüyada fırtınadan kaçmak etrafına güzel insanların dolacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada fırtınaya direnmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına yorulur.

Rüyada toprak fırtınası görmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına delalet eder.

Rüyada fırtınada görmek birçok iş teklifi alınacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada fırtınalı kar yağdığını görmek zenginlik içinde olacağına, hatalı yollara gireceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada fırtına içinde kalmak tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine delalet eder.

Rüyada fırtınada gemi görmek hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kan fırtınası görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments