Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem ve fırtına görmek

Rüyada deprem ve fırtına görmek

Rüyada deprem ve fırtına görmek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına işarettir.

Rüyada deprem ve fırtına gördüyseniz:

  • Tecrübeli veya uzman kişilere danışmanız gerekebilir.

Rüyada deprem fırtına görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deprem ve fırtına görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada fırtına ve deprem görmek geçim derdine düşmeyeceğine, bir daha işyerine gelmeyeceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına işarettir.

Rüyada fırtınaya kapıldığını görmek uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada fırtınada yürümek kalbinin küt küt edeceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fırtınanın içinde kalmak mubah olmayan yollara sapacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada denizi fırtınalı görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada sel ve fırtına görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments