Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem fırtına görmek

Rüyada deprem fırtına görmek

Rüyada deprem fırtına görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, stresli bir ortama gireceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada deprem fırtına gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizde devinim sizi bir hayli zorluyor.

Rüyada deprem fırtına görmek bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada deprem ve fırtına görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına işaret eder.

Rüyada fırtına ve deprem görmek kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada fırtınalı bir deniz görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine işarettir.

Rüyada toz fırtınası görmek anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada fırtınada hortum görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kum fırtınası görmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, huzurunu kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada kum fırtınasında kalmak kişinin hayatından yana hayır bulacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments