Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sivas kangalı görmek

Rüyada sivas kangalı görmek

Rüyada sivas kangalı görmek bolluk ve berekete kavuşulacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, onların önüne geçeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, kişinin içinin daralacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada sivas kangalı gördüyseniz:

  • İtirazlar, karşıt görüşler, yanlış yönlendirme veya öfke işle ilgili konuları daha da zorlaştırabilir.

Rüyada sivas kangalı görmek tüm kederinin uçup gideceğine, zafer elde edileceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada kangal sucuk görmek onu uyaracağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kangal görmek çok önemli noktalara geleceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kangal yavrusu görmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, güllük gülistanlık olacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kangal köpekleri görmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, işlerinde verimin artacağına tabir olunur.

Rüyada kangal yemek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kangal otu görmek eksiği kendinde bulacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada kangal köpek görmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments