Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sir ağda yapmak

Rüyada sir ağda yapmak

Rüyada sir ağda yapmak sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, eski enerjisini bulacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sir ağda yapmak gördüyseniz:

  • Zerafetinizi koruyun.

Rüyada sir ağda yapmak yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sir ağda görmek yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kendine ağda yapmak çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, müjdeli haberle geleceğine alamet eder.

Rüyada bacaklarına ağda yapmak hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine alamet eder.

Rüyada birine ağda yapmak sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına işarettir.

Rüyada kollarına ağda yapmak hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birine ağda yapmak iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına işarettir.

Rüyada yüzünü ağda yapmak işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, geçineceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments