Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oyun cd si görmek

Rüyada oyun cd si görmek

Rüyada oyun cd si görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, maddi gücünün katlanacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hasretin biteceğine alamet eder.

Rüyada oyun cd si gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size yardımcı olabilecek adımlar atmaktan kaçarsa, siz de, kendi başınıza ilerlemenin bir yolunu bulursunuz.

Rüyada oyun cd si görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sivas ev görmek yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuranı kerimin yazılarının silindiğini görmek talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine alamet eder.

Rüyada sirt öpmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına, doyasıya hasret gidereceğine delalettir.

Rüyada sirius yıldızını görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına inanılır.

Rüyada cam silindiğini görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, insanlara iş öğreteceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada cam sileni görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine işarettir.

Rüyada dövmenin silindiğini görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments