Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silinmiş yazı görmek

Rüyada silinmiş yazı görmek

Rüyada silinmiş yazı görmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, dinden çıkacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silinmiş yazı gördüyseniz:

  • Size artık bir faydası dokunmayan bazı kişiler, planlar veya projeler dikkat çekme çabasında olabilirler.

Rüyada kuran yazılarının silindiğini görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada silinmiş yazı görmek şansının yaver gideceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine tabir olunur.

Rüyada kuranı kerimin yazılarının silindiğini görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Rüyada sivas ev görmek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, kazancının iki kat artacağına inanılır.

Rüyada sibirya kurdu köpek görmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına rivayet eder.

Rüyada cam sil görmek geride bırakacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine inanılır.

Rüyada sivas şehrini görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine işaret eder.

Rüyada dövmenin silindiğini görmek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments