Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü fil yavrusu görmek

Rüyada ölü fil yavrusu görmek

Rüyada ölü fil yavrusu görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, rızkın ve kazancın artacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, söz ve yetki sahibi olacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına delalettir.

Rüyada ölü fil yavrusu gördüyseniz:

  • Tartışmalara başlamadan önce ne istediğinizi tamamıyla belirlemenizde fayda var.

Rüyada ölü yavru fil görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, maddi sorunlarının artacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına rivayet eder.

Rüyada ölü fil yavrusu görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz yavru fil görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine yorulur.

Rüyada yavru filler görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fil ve fil yavrusu görmek hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine delalettir.

Rüyada fil yavrusu öldürmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük fil yavrusu görmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, mutlu olunacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada fil ve yavrusunu görmek maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments