Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fil üstünde görmek

Rüyada fil üstünde görmek

Rüyada fil üstünde görmek kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada fil üstünde gördüyseniz:

  • Genelde olayların gelişiminde kendinize hakim olabiliyorsunuz.

Rüyada fil üstünde görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada denizde yürüyen fil görmek kolaylıklara kavuşacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine işarettir.

Rüyada fil kovalaması görmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe fil görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada denizden fil çıktığını görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine alamet eder.

Rüyada ölü fil yavrusu görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada fil emzirmek mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, yeni projelere atılacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine yorulur.

Rüyada filin kovaladığını görmek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, şansının açık olacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments